Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این گزارش می‌توانید گزیده‌ای از فعالیت‌های مجازی هنرمندان و بازیگران ایرانی در ۲۴ ساعت گذشته را مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رصد زندگی شخصی و هنری هنرمندان و چهره‌های معروف هنری برای طرفداران و دنبال‌کنندگان این حوزه جذابیت‌های خاص خودش را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه‌های اجتماعی مختلف و امکان دسترسی به آن با استفاده از تلفن همراه این امکان را برای کاربران فراهم کرده است تا از طریق این درگاه هواداران بتوانند هر لحظه از وضعیت بازیگر محبوب خود مطلع شوند.

این روزها چهره‌های هنرمندان عرصه موسیقی، سینما و تلویزیون و … یک یا چند صفحه شخصی و عمومی در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارند و از این طریق شبانه‌روز با کاربران و هواداران خود ارتباط مستمر و دو طرفه‌ای برقرار می‌کنند.

در این گزارش می‌توانید گزیده‌ای از فعالیت‌های مجازی هنرمندان و بازیگران ایرانی را که در شبکه‌های اجتماعی در ۲۴ ساعت گذشته به اشتراک گذاشتند، مشاهده کنید:

فاطمه عبادی قهرمان مسابقه استعدادیابی عصرجدید با انتشار پستی در صفحه شخصی‌اش نوشت:

«همه ما رو ستاره صدا میکردند
ستاره‌هایی که اگر برنامه شما نبود شاید تا ابد در تاریکی فراموش خانه‌های شهر‌های دور دیده نمیشدن، من فکر میکنم ستاره‌ واقعی شمایید
و خوب امروز تولدتون رو نه تنها به شما که باید به همه ایران تبریک بگم
به همه‌ اون ستاره‌هایی که با نور حضور شما دیده شدند.
به همه فردا‌هایی که بعد از درخشش شما روشن شد
به همه ناامیدی‌هایی که امید شد
و رویا‌هایی که واقعی شد
تولدتون مبارک
امیدوارم سال‌های سال بدرخشید و کنار تیم بینظیرتون ستاره‌های روشنی رو بسازید.»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

صابر ابر نویسنده و بازیگر سینما و تئاتر با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش نوشت:

÷«شهر شلوغ است، هزار خبر مهم‌تر از گم شدنِ تو وجود دارد که ما هر وقت کسی یادآوری کرد، یادِمان بیاید که تو نزدیک به‌پنجاه روز شد که نیستی!
نمیدانم حالِ مادرت این روز‌ها چگونه است، اما خوب نیست، این را میدانم.
هزار بار در این روز‌ها صورت تو جلوی چشمانم آمده، نمی‌دانم چرا؟! اما سخت در فکر تو هستم.
دلم گرفته، که چرا خبری از تو نیست! هر خبری، بی خبری آدم را پیر می‌کند...
زهرا یک همسایه‌ای داشتیم که پسرش سال‌ها از خانه رفته بود، ما می‌دانستیم رفته، اما مادرش باور نمی‌کرد...
مادرش هر روز با صدای در بلند می‌شد و می‌گفت: بهمن آمد.
اسمِ پسرش بهمن بود.
تو نزدیک به پنجاه روز شد که نیستی، ما را ببخش، کاری از دستمان ساخته نیست، نه برای تو که نمی‌دانیم کجایی! نه برای مادرت که می‌دانیم کجاست.‌
می‌شود دعا کرد و خواست که خبری از تو بیاید. همین.
اما زهرا جان، عزیزم
شهر شلوغ است و گم شدنِ دختری با چشم‌های مشکی و تی‌شرت صورتی با گوشواره‌های طلایی کوچک، دکمه‌های فشاری سر شانه‌ها، ابرو‌های گندمی زود از یاد می‌رود...
ما را ببخش»

محمدرضا گلزار بازیگر و خواننده با انتشار تصویری در صفحه اینستاگرامی‌اش نوشت:

«باید سکوت کنی و به جای قانع کردنِ آدم‌ها، استوار و مصمم، مسیرِ هدف‌هایت را دنبال کنی.
بگذار تصور کنند نمی‌توانی، که شدنی نیست و داری بیهوده تلاش می‌کنی!
تو محدود به زمان و مکان و نظر‌ها "نیستی".
و برای مسیری که سختی‌اش را به جان خریده‌ای، توضیحی به هیچکس بدهکار ... که پیروزی را با فقط با عمل نشان می‌دهند نه با کلام ... بگذار آدم‌ها در دنیای محالات خودشان بمانند و زیر لب، آیه‌های رکود بخوانند، تو راه خودت را برو ... مادامی که به مقصد رسیدی؛ خودشان مفهومِ توانستن را به چشم می‌بینند؛ و می‌پذیرند باور‌هایی فراتر از باورِ آن‌ها هست که به اهدافی فراتر از اهداف آن‌ها می‌رسد؛ و یاد می‌گیرند که بعد از این، هیچکس را از دریچه‌ توان و اعتقادات خودشان قضاوت نکنند.
جسورانه بایست و فاتح قله‌های محال باش ...
فراموش نکن.
دنیا به آدم‌های بلند پرواز و اتفاقات تازه نیاز دارد!»

مجید واشقانی بازیگر سینما و تلویزیون با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش نوشت:

«مجید برو وووووووووووووووووووووووووووو»

مسعود ده نمکی کارگردان سینما با انتشار پستی در صفحه شخصی‌اش نوشت:

«سالروز آغاز امامت حضرت، ولی عصر عج مبارک باد»

متین ستوده بازیگر سینما و تلویزیون با انتشار تصاویری در صفحه‌اش نوشت:

«فوق لیسانسه‌ها از جمعه ۱۷ آبان، هر شب ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه‌ سه
عکس‌ها از سمیرا جان بختیاری»

نوید محمدزاده بازیگر سینما و تلویزیون تصویری از حضورش در فستیوال فیلم توکیو را به همراه جایزه بهترین بازیگر مرد منتشر کرد:

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرمندان در فضای مجازی بازیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۲۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد

مستندی نیم‌ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برده به سوال‌های ثابتی که پدری هر سال در روز تولد دخترش از او پرسیده اختصاص دارد. دختر از کودکی به جوانی می‌رسد و هر سال با این سوالات پدر مواجه می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، این ۴ مستند در ۴ ژانر مختلف تماشاگر را با جنبه‌هایی از جنگ، روابط انسانی، سینما و قتل و مرگ آشنا می‌کند که در یک کلام می‌توان آن‌ها را چهار پرده مختلف از زندگی دانست.

آن‌ها نباید پیر شوند

کارگردان: پیتر جکسون

سال ساخت: ۲۰۱۸

این فیلم با استفاده از فیلم‌های اصلی گرفته‌شده از جنگ جهانی اول، محفوظ در آرشیو موزه سلطنتی جنگ که بیشترشان تاکنون دیده نشده‌اند، به همراه صدا‌های ضبط‌شده توسط بی‌بی‌سی و مصاحبه‌های آی‌دبلیوام که از بریتانیایی‌های حاضر در نبرد گرفته شده، ساخته شده است. بیشتر این فیلم‌ها رنگی شده و با استفاده ابزار‌ها و تکنیک‌های مدرن تبدیل شده‌اند و برای اثرگذاری بیشتر و هرچه نزدیک‌تر شدن به تجربه واقعی سربازان از نبرد، از جلوه‌های صوتی و صداپیشه در آن بهره برده شده است. سازندگان فیلم ۶۰۰ ساعت مصاحبه با ۲۰۰ کهنه‌سرباز و ۱۰۰ ساعت فیلم ویدئویی اصلی را برای ساخت فیلم بازبینی و بررسی کردند.

یک‌سال را چطور اندازه می‌گیرید؟

کارگردان: جِی روزنبلات

سال ساخت: ۲۰۲۱

این مستند درباره رابطه یک پدر و دخترش به وسیله فیلم‌های خانگی است. پدر هر سال در روز تولد دخترش از او فیلم می‌گیرد و سوالات یکسانی می‌کند. دختر از طفلی نوپا به زنی جوان با همه زیبایی و مراحل ناخوشایندش در این میانه تبدیل می‌شود در حالی که رابطه پدر و دختر با تمام پیچیدگی‌هایش تکامل می‌یابد. پدر تولد‌های دختر را از ۲ سالگی تا ۱۸ سالگی با دوربین ثبت کرده و از آن مستندی ساخته که تماشاگر را به اندیشیدن درباره زندگی خودش وامی‌دارد. ساخت این فیلم نیم‌ساعته که در مراسم اسکار نودوپنجم نامزد جایزه بهترین مستند کوتاه بود، ۱۶ سال زمان برده.

کینگ بر پرده سینما

کارگردان: دافنه بای‌ویر

سال ساخت: ۲۰۲۲

استیفن کینگ پادشاه داستان‌نویسانی است که آثارشان از صفحات کاغذی به پرده نقره‌ای سینما رسیده است. حتی کارگردان سختگیری مثل استنلی کوبریک هم از یکی از داستان‌های کینگ اقتباس کرد و فیلم درخشان «درخشش» را بر اساس کتابی از کینگ به همین نام ساخت؛ هرچند کینگ هر جا که فرصتش را پیدا کرده، نارضایتی خودش را از اقتباس کوبریک اعلام کرده و هیچ خودش را در محذورات قرار نداده که خیلی رُک و علنی فیلم کوبریک را نکوبد. از سال ۱۹۷۶ تاکنون بیش از پنجاه کارگردان از آثار این نویسنده اقتباس کرده‌اند. این مستند به بررسی آثار این کارگردانان، اقتباس‌ها و منابع آن‌ها می‌پردازد.

قاتل هیلساید: شیطان در لباس مبدل

کارگردان: الکسا دانر

سال ساخت: ۲۰۲۲

اعمال آدم همیشه دنبال آدم می‌روند. هرقدر هم کسی بخواهد از کار‌هایی که کرده و تاثیرات مخربی که روی زندگی دیگران داشته دوری کند و خیال کند که نتیجه اعمالش دور از او باقی می‌ماند، کسانی هستند که واقعیت را فراموش نمی‌کنند. «قاتل هیلساید» درباره قاتلی سریالی به نام کنت بیانچی است که فکر نمی‎کرد بابت کارهایش محاکمه شود. ویدئو‌های به جای مانده از ماه‌های منتهی به دستگیری وی در این مستند استفاده شده که روانشناسی جالبی نه صرفا از ذهن یک قاتل زنجیره‌ای، بلکه از ذهن آدمی است که خود را محق به انجام هر کاری می‌داند، اما ذهن بسته و دیکتاتورمآبش اجازه نمی‌دهد بفهمد که بالاخره کابوس مجازات به سراغش می‌آید.

دیگر خبرها

  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • عکس | پیام احساسی نفس بازغی برای تولد مادرش
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • پیام احساسی نفس بازغی برای تولد مادرش + عکس
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • فیلم| «یسنا»، دختر گمشده ی گلستانی پیدا شد
  • تبریک تولد 49 سالگی دیوید بکام / فیلم